Büyük Allah'tır, her türlü hamd ü sena O Yüceler Yücesi'nin hakkıdır ve sabah-akşam tesbih ile anılmaya layık sadece O'dur.

Allah'tan başka ilah yoktur, tek ilah O'dur. Sözünü tutmuş, kuluna yardım etmiş, düşman ordularının hepsini bozguna uğratmıştır. Allah'tan başka ilah yoktur. Allahım! Senin ihsan ettiğine mani olacak yoktur. Senin mani olduğunu da lütfedecek yoktur. Sana karşı hiçbir şan ve şeref sahibine, şan ve şerefinin bir faydası dokunmaz.

Allahım! Esrar semâsının güneşi, nurların mazharı, celâl yörüngesinin merkezi ve cemâl felekinin kutbu olan Hz. Muhammed'in lâtif ve biricik zâtına salât eyle. Allahım! Senin nezdindeki sırrı ve Sana doğru seyri hürmetine beni korktuklarımdan emin kıl, sürçme ve inhiraflarıma istikamet ver, hüznümü ve hırsımı gider, benimle ol, Sana yönlendirmek üzere beni benden al, kendimden fâni olmakla beni rızıklandır, beni nefsimle imtihan etme, basar ve basiretimi beşerî hislerimle perdeleme. Her gizli sırrı bana aç, yâ Hayy, yâ Kayyûm, yâ Hayy, yâ Kayyûm, yâ Hayy, yâ Kayyûm.

Allahım! Bana ve bütün ümmet-i Muhammed'e (sallallahu aleyhi ve sellem) merhametinle muamele et. Allahım! Beni ve bütün ümmet-i Muhammed'i (sallallahu aleyhi ve sellem) bağışla. Allahım! Kalblerimizin arasını telif buyur ve bizlere vifak ve ittifak bahşeyle. Allahım! Katından bir ruh ile bizi teyid buyur. Bizi sevdiğin ve razı olduğun işleri yapmaya muvaffak eyle. Yâ Erhame'r-Râhimîn ve yâ zel-celâli vel-ikrâm.

Halîm ve Kerîm olan Allah'tan başka ilâh yoktur. Arş-ı Azîm'in Rabbi'ni tesbih ederim. Hamd, Âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Allahım! Senden, rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, her türlü günahtan da selâmette olmayı istiyorum. Bende bağışlamadığın hiçbir günah, gidermediğin hiçbir keder, Senin rızana ma'tuf olup da karşılamadığın hiçbir ihtiyaç bırakma, Yâ Erhame'r-Râhimîn. Allahım! Sen kulların arasında ihtilaf edegeldikleri şeylerde hüküm verirsin. Yüce ve azîm olan Allah'tan başka ilâh yoktur. Halîm ve Kerîm olan Allah'tan başka ilâh yoktur. Yedi semânın ve Arş-ı Azîm'in Rabbi'ni tesbih ederim. Hamd, Âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Allahım!, (ey) kederleri gideren, tasaları kaldıran, Sana dua ettiklerinde çaresizlerin duasına icâbet eden, ey dünya ve ahiretin Rahmân ve Rahîmi, ihtiyaçlarımın giderilmesi ve tamamlanması hususunda beni başkalarının merhametinden müstağni kılacak bir şekilde bana merhamet et.

Allahım! Bizimle, bize düşmanlık besleyenler arasında Sen âdil hükmünü ver, ver ki haklı ile haksız açığa çıksın. Sen elbette hüküm verenlerin en iyisisin! Allahım! Bize düşmanlık besleyen insafsız ve vicdansızların hepsini Sana havale ediyoruz. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme, onlara karşı bize yardım et. Onları birbirine düşür.

Allahım! Dünyanın dört bir bucağındaki kadın-erkek bütün kardeşlerimize, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza ve dostlarımıza da gam ve kederlerinden en yakın zamanda kurtulmak için ferec ve mahrec nasib buyur! Allahım! Onlar ve kendim için Senin aşılamaz havl ve kuvvetine dayanan bir güç ve kuvvet istiyorum. Dualarımızın hepsini kabul buyur Allahım! Ümitlerimizi boşa çıkarma Allahım! Düşmanlarımızı da bir kez daha Sana havale ediyoruz, onların hakkından Sen gel Allahım!

Allahım! Efendimiz Hazreti Muhammed'e, ailesine ve ashabına, ilmin ve mâlûmatın sayısınca salât u selam eyle ve bereket ihsan et! Amin!..

Diğer Videolar